Wie ben ik?

Ik ben Marijke Groot Koerkamp.

Vanaf mijn 18e jaar heb ik in diverse functies in de ouderenzorg gewerkt. Ik heb ervaring in direct cliëntencontact maar ook jarenlange ervaring als manager in de thuiszorg. Tevens heb ik ervaring opgedaan als WMO consulent.

Ik ben altijd op zoek naar hoe ik mensen kan helpen om het beste uit zichzelf te halen.
Door te luisteren en mee te denken neemt de energie toe.

Als manager thuiszorg is het coachen, inspireren, motiveren en begeleiden van medewerkers een belangrijke taak. Ik heb daarbij diverse projecten begeleidt zoals het opstarten van een hospice, waarbij voor mij de mens centraal stond.
Door deze ervaringen ben ik gestart met de opleiding tot psychosociaal counselor. Ik wil meer kunnen betekenen voor mensen. De vraag achter de vraag duidelijk krijgen en hier doelen en acties opzetten.

Waarom ik nu als Lifecoach ga werken?
Tijdens mijn werk merkte ik dat Lifecoach past bij wat ik doe, dit dekt voor mij de lading. Ik kan hierbij mijn expertise gebruiken die ik op heb gedaan tijdens mijn opleidingen en loopbaan.
Luisteren, laagdrempelig, integer, gedreven en betrokken. Dat zijn de woorden die bij mij passen. Deze eigenschappen maken van mij een Lifecoach die mensen vanuit hun eigen kracht in beweging zet en laat groeien.
Sinds 2016 ben ik zelfstandig ondernemer als Lifecoach met een eigen klantenkring.
Als Lifecoach ga ik samen met jou de reis aan om het beste uit jezelf te halen. Je wordt coach van je eigen leven.